Kako reklamirati proizvod?

Ako niste zadovoljni kupljenim proizvodom jer ne odgovara opisu ili karakteristikama koje ste videli na sajtu www.top20.rs , ako smatrate da je proizvod neispravan ili jednostavno nije ispunio Vaša očekivanja, imate pravo na reklamaciju u roku od 15 dana od dana preuzimanja proizvoda. Prilikom vraćanja proizvoda prodavcu, proizvod mora sadržati sve pripadajuće elemente: sam proizvod, originalno pakovanje, zaštitne elemente, kompletnu dokumentaciju uključujući račun. Takođe, sam proizvod mora biti bez tragova korišćenja ili fizičkih oštećenja. 

Ako je proizvod oštećen nenamenskim korišćenjem ili upotrebom fizičke sile, sajt www.top20.rs ne prihvata odgovornost. Sve druge reklamacije će biti uvažene, te će samim tim proizvod biti ili zamenjen ili će kupcu biti vraćen novac.

Svaki proizvod koji se nudi na sajtu www.top20.rs podleže garanciji bez obzira da li posedujete račun ili garantni list. Čuvamo sve informacije o Vašoj kupovini i u svakom trenutku možemo videti da li je Vaša garancija istekla ili je i dalje validna.

U slučaju da se reklamacija odnosi na veličinu ili boju nekog odevnog predmeta, moguća je zamena za veći ili mani broj kao i za drugu boju. Kada dogovorimo detalje zamene, šaljemo kurira na Vašu adresu sa novim proizvodom i nalogom da preuzme onaj koji je već kod vas. Kada su u pitanju reklamacije zbog boje i veličine, a ne zbog oštećenja ili neispravnosti proizvoda, troškove dostave snosi kupac.


OBAVEŠTENJE O NAČINU I MESTU PRIJEMA REKLAMACIJE

U skladu sa članom 56. Zakona o zaštiti potrošača SL.Glasnik RS, broj 62/2014, Shop Na Vidiku izdaje OBAVEŠTENJE o načinu i mestu prijema reklamacije.


Potrošač može da izjavi reklamaciju pisanim putem, pozivom na telefon 011/3 111 300 ili elektronskim putem slanjem email-a na adresu dobavljača {email}.


Zahtev za reklamaciju podnosi se radnim danima u toku radnog vremena 09-17h.POTVRDA O PRIJEMU REKLAMACIJE


Potvrdu o prijemu reklamacije možete preuzeti klikom na link ispod.


PREUZMITE POTVRDUODLUKA O REKLAMACIJI


Odluku o reklamaciji možete preuzeti klikom na link ispod.


PREUZMITE ODLUKUKNJIGA REKLAMACIJE


Knjigu reklamacije možete preuzeti klikom na link ispod:


PREUZMITE DOKUMENT
Ostalo


Smatra se da je kupac proizvoda upoznat u potpunosti sa svim uslovima i pravilima kupovine i da se slaže sa svim navedenim stavkama. 

Povraćaj sredstava vrši se isključivo uplatom na broj tekućeg računa kupca ako je u pitanju fizičko lice ili na žiro račun kupca ukoliko se radi o pravnom licu..

Ukoliko imate dodatna pitanja u vezi sa postupkom reklamacije možete se obratiti na e-mail adresu {email} ili putem telefona 011/3 111 300.